Casa Di Denim - Basic Buz Mavi Cepli Amerikan Servis

SUNUM ÖNERİLERİ

Casa Di Denim - Basic Buz Mavi Cepli Amerikan Servis

Yaklaşık 170 yıllık bir tarihe sahip olan denim ürünleri etkisini hâlâ korumakta ve tüm dünyada en çok tercih edilen ürünler arasında olmaya devam etmektedir!

Günlük hayatlarımızda giydiğimiz denim pantolonlardan denim gömleklere kadar birçok farklı modelin her yıl modaya yön verdiğini biliyoruz. Peki, ‘denim ürünlerinin kullanım alanları bununla sınırlı değil’ dersek, ne düşünürsünüz?

Casa Di Denim olarak; denim ürünlerini evinizde, bahçenizde, teknenizde ve daha birçok alanda kullanıma uygun hâle getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz… Amerikan servislerden bardak altlıklarına, nihalelerden yastıklara, önlüklerden çantalara kadar farklı ürün yelpazesine sahip Casa Di Denim by Sinem Akay markasının, hayatınızın en güzel anlarına eşlik etmesini sağlıyoruz!

Bunlardan bir tanesi de, Basic Buz Mavi Cepli Amerikan Servis! Profesyonel restoran servislerinin yanı sıra, artık günlük hayatımızda da sıklıkla kullandığımız Amerikan servislere denim şıklığı katan Casa Di Denim, cepli tasarımı ile ev, bahçe ve teknelerinizdeki yemek ziyafetlerinizde sunumlarınızı taçlandıracaktır. Taş ve ozon ile yıkanması sonucu tok ve zengin bir görünüm kazanan denim’in bakımı oldukça kolay ve zahmetsizdir! Taş efektli ağartılmış buz mavisi tonu, tütün rengi nakış ve dikiş detaylarıyla sofralarınıza özgün bir görünüm kazandıracaktır.

Tamamen Türk üretimi olan Casa Di Denim’in Basic Buz Mavi Cepli Amerikan Servis’leri; çamaşır makinasında 30 derecede yıkanabilir %100 pamuklu denim ürünleridir. Eni 50, boyu 35 cm olan denim Amerikan servislerini ister teknenizde isterseniz de bahçenizde kullanmak tamamen sizin tercihinizdir.

 
Paylaş: